AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad製作的AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

分类: 新聞與政治

听听最后一集:

Feyenoord bereidt zich in Lagos voor de finale van de Conference League. Ondertussen strijden Heerenveen, AZ, Vitesse en FC Utrecht om een plek in dat toernooi komend seizoen en een Nederlander maakt WK-debuut. In de AD Voetbalpodcast bespreekt Etienne Verhoeff het met Mikos Gouka die in Portugal zit. 'Het is veel lachen en ontspannen', omschrijft Gouka de eerste trainingsdagen van de Rotterdammers in Lagos, 'Alles is met het idee dat die finale eraan komt. Niet veel spelers van Nederlandse clubs maken een Europese finale mee. Dat nemen ze toch mee op hun CV. Maar hoeveel mensen in de huidige organisatie hebben ervaring met het spelen van een Europese finale? Bijna niemand. Het zijn, zonder cynisch te doen, mensen van NAC, PEC en Cambuur die Feyenoord in gang hebben gekregen.' Verder bespreken ze blessuregevallen van de laatste weken. Zoals Bijlow en Malacia en hoe zou Mourinho Feyenoord kunnen aanpakken. En het gaat over de nederlaag van AZ bij Heerenveen en de zege van Utrecht tegen Vitesse. 'Twee goals in blessuretijd weggeven verandert het perspectief voor AZ in die thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Het is voor coëfficiëntenpolonaise wel het beste dat AZ in Europa speelt komend seizoen. Ik wil niemand boos maken in Friesland, Arnhem of Utrecht.’ Al zou de nieuwe trainer van Heerenveen, Kees van Wonderen, volgend seizoen zomaar met Europees voetbal kunnen beginnen. ‘Tot voor kort dat ik dat je als beginnende trainer er niet aan moest denken gelijk Europa in te gaan. Naar Estland of Letland en als je verliest heb je gelijk morrende supporters. Bij Slot zijn het juist de wedstrijden waarin hij heeft kunnen schaven aan zijn ploeg. Steeds een niveau hoger in tegenstanders. Dus voor Fraser bij FC Utrecht of Van Wonderen bij Heerenveen kan het ook gunstig zijn.’ Beluister de hele podcast via AD.nl, de AD app en jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

以前的剧集

 • 389 - S4E203: 'De mensen van NAC, PEC, Cambuur hebben Feyenoord in gang getrokken' 
  Thu, 19 May 2022
 • 388 - S4E202: 'Overmars en Van Bommel is nu al een mooi verhaal' 
  Wed, 18 May 2022
 • 387 - S4E201: 'Danilo kan Feyenoord kapitaal opleveren' 
  Tue, 17 May 2022
 • 386 - S4E200: 'Ten Hag heeft Ajax klaar gemaakt voor internationale maatstaven' 
  Mon, 16 May 2022
 • 385 - S4E199: 'Selectie van Vincent Janssen is belachelijk, waar is Brobbey? 
  Sun, 15 May 2022
显示更多剧集

更多中文 %(新聞與政治)s podcasts

更多国际 新聞與政治 podcasts

選擇 Podcast 類型