AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad製作的AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

分类: 新聞與政治

听听最后一集:

De transferwindow is weer dicht. PSV verloor twee basisspelers, maar haalde wel Hazard en Van Aanholt. In de AD Voetbalpodcast neemt Etienne Verhoeff met Rik Elfrink de afgelopen weken door in Eindhoven en ze bespreken de mislukte transfer van deze window.

Hoe moeten we de transferwindow van PSV nou beoordelen? Was het voldoende of matig? 'Marcel Brands krijgt een 5,5 of een 6 voor deze transferperiode denk ik', oordeelt Elfrink. Waarbij het vooral de vraag is hoe snel Hazard en Van Aanholt beschikbaar zijn voor de Eindhovense club. Bijvoorbeeld al komend weekend?

Want dan staat de topper Feyenoord-PSV op het programma. Op voorhand al een beladen duel. 'Ik denk dat PSV moet komen. Ze kunnen niet vier of zeven punten achter blijven staan. Feyenoord speelt in de toppers nu gelijk. Daarmee houden ze de voorsprong op de tegenstanders. De crux zit hem in de Kuip. Het stadion. Dat  doet iets met PSV. Feyenoord groeit daarvan. PSV is daar altijd door geïmponeerd denk ik. Al een aantal jaar. Ik heb ze de laatste twaalf jaar slechts twee keer zien winnen in Rotterdam.'

Beluister de hele AD voetbalpodcast via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

 

 

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

以前的剧集

 • 556 - S5E160: 'Brands krijgt een 5,5 of een 6 voor deze transferperiode bij PSV' 
  Wed, 01 Feb 2023
 • 555 - S5E159: FC Twente en AZ zijn de winnaars geworden van deze transferperiode’ 
  Tue, 31 Jan 2023
 • 554 - S5E158: 'Laat Heitinga het seizoen afmaken en haal eerst een TD' 
  Mon, 30 Jan 2023
 • 553 - S5E157: 'Dit zouden wel eens twee beslissende punten kunnen zijn in de titelrace' 
  Sun, 29 Jan 2023
 • 552 - S5E156: Willem van Hanegem: ‘Als de spelers van Ajax straks opeens wel goed spelen, zijn het waardeloze gasten’ 
  Fri, 27 Jan 2023
显示更多剧集

更多中文 新聞與政治 podcasts

更多国际 新聞與政治 podcasts

選擇 Podcast 類型